3M 75mm Roloc Laikka GB-DR, A CRS, Heavy Duty

Kevyeen hiontaan ja hiomanaarmujen tasoitukseen tarkoitetuissa Scotch-Brite™ Roloc™ GB-DR-laikoissa on nopeasti hiovaa keraamista hiomamineraalia. Laikat soveltuvat erityisen hyvin hitsausjälkien hiontaan ja hiomanaarmujen tasoittamiseen. Ne kestävät hyvin kuumuutta ja suurta rasitusta.

Tuotetunnus (SKU): 60356 Osasto:

Kuvaus

Kevyeen hiontaan ja tasoitukseen tarkoitettu Scotch-Brite™ Roloc™ -laikat soveltuvat erityisen hyvin hitsausjälkien hiontaan ja tasoittamiseen kevyissä terässovelluksissa, keskiraskaaseen ja raskaaseen aineenpoistoon sekä viimeistelyyn.

Hitsausjälkien poistossa ja tasoittamisessa nämä laikat tasoittavat ja viimeistelevät tehokkaasti P36-karkeuden ja sitä hienommat naarmut. Pelkästään niillä saadaan myös riittävä pinnanlaatu maalausta varten silloin, kun maalipinnan paksuus on vähintään 3 mil.

Keraaminen alumiinioksidimineraalimme on suunniteltu parantamaan hiomajyvän lujuutta ja kovuutta niin, että suorituskyky on mitä parhain. Keraaminen alumiinioksidiseos on suunniteltu murtumaan säännöllisesti, joten hiomatuotteen käyttöikä ja kestävyys ovat parempia kuin perinteisillä alumiinioksidihiomatuotteilla. Soveltuu keskiraskaaseen ja raskaaseen aineenpoistoon sekä viimeistelyyn.

Nopeasti vaihdettavat Roloc-laikat ovat pienempiä laikkoja, jotka kiinnittyvät helposti ja nopeasti Roloc hioma-alustaan*, joten laikan vaihto sujuu kätevästi monivaiheisissa viimeistelyprosesseissa. Roloc-järjestelmän kiinnitys on turvallinen raskaissakin sovelluksissa. Monenlaisten 3M™ Roloc -laikkojen avulla sovelluksesta toiseen vaihtaminen sujuu hetkessä. Laikat on myös värikoodattu, joten eri käyttötarkoituksiin tarvittava karheusaste on helppo tunnistaa.

*Myydään erikseen

Lisätiedot

Valmistaja