3M 75mm Roloc Laikka CR-DR, S XCRS

Scotch-Brite™ Roloc™ -pinnoitelaikan erittäin karkea piikarbidimineraali ja mukautuva kuitumateriaali poistavat tehokkaasti maalia ja ruostetta metallipinnoilta ja hitsaussaumoista. Laikoissamme on tarranauhaselkä, ja ne ovat hyvä vaihtoehto teräsharjoille.

Tuotetunnus (SKU): 18350 Osasto:

Kuvaus

Scotch-Brite™ Roloc™ -pinnoitelaikka soveltuu pinnoitteiden tehokkaaseen poistoon työkappaletta vahingoittamatta. Laikkamme toimivat hyvin kovilla pinnoilla. Ne ovat hyvä vaihtoehto teräsharjoille. Laikat kattavat suuremman alueen ja ovat turvallisia, koska niistä ei irtoa säikeitä. Ne pysyvät tukevasti paikoillaan tarrakiinnityksellä.

Laikkojen avoin verkkomateriaali tuottaa vähän lämpöä, ehkäisee tukkeutumista ja paljastaa jatkuvasti uutta hiomamineraalia. Sillä saadaan tasalaatuista jälkeä koko käyttöiän ajan.

Scotch-Brite™ Roloc™ -pinnoitelaikkojen Roloc™ TR -kiinnitysjärjestelmän ansiosta laikan vaihto sujuu helposti ja nopeasti myös monivaiheisissa viimeistelyprosesseissa.

Näiden laikkojen piikarbidi on erittäin terävä synteettinen hiomamineraali, jota käytetään usein pienen paineen sovelluksissa, kuten maalauksen valmistelussa ja viimeistelyssä. Se hajoaa nopeammin kuin alumiinioksidi, mikä mahdollistaa ensiluokkaisen pinnanlaadun.

Teolliseen käyttöön suunnitellut Scotch-Brite™-hiomatuotteet ovat ainutlaatuisia viimeistelytuotteita, jotka koostuvat nailonkuituun tai muihin synteettisiin kuituihin yhdistetyistä hioma-aineista. Kun hioma-aineet yhdistetään kuituihin, tuloksena on hiomajärjestelmä, jolla saadaan yhdenmukaisia tuloksia tuotteen koko käyttöiän ajan. Avoin verkkorakenne ehkäisee tukkeutumista ja optimoi hiomamineraalin suorituskyvyn.

Nopeasti vaihdettavat Roloc TR -laikat ovat pieniä laikkoja, joissa on muovinen kierrenappi tai ruuvi, joka voidaan helposti ja nopeasti ruuvata 3M™ Roloc TR -hioma-alustaan*. Laikka on helppo vaihtaa yksinkertaisella kiertoliikkeellä. Roloc™ TR -järjestelmä pitää kiinnityksen tiukkana raskaissakin sovelluksissa. Saatavilla on monenlaisia Roloc-laikkoja. Käyttökohteen vaihtaminen sujuu pikavauhtia.

*Myydään erikseen

Lisätiedot

Valmistaja