3M 75mm Katkaisulaikkakone, 20 000rpm

3M™-katkaisulaikkakone on suunniteltu alumiinin, suurlujuusteräksen ja muiden kovien materiaalien nopeaan ja tasaiseen leikkaamiseen kolarikorjauksissa. 0,7 hevosvoiman (hv) moottori ja kestävä komposiittikotelo tekee työkalusta hyvin kevyen (alle 1 kg) ja helpon käyttää. Kone on suunniteltu 3M™ Cubitron™ II -katkaisulaikkojen kanssa käytettäväksi.

Tuotetunnus (SKU): 33579 Osasto:

Kuvaus

Olipa kyse rautaputken, harjateräksen tai levyn leikkaamisesta, 3M™ Cubitron™ II -katkaisulaikkakone kykenee nopeaan ja tasaiseen suoritukseen

3M™ Cubitron™ II -katkaisulaikkakone on suunniteltu Cubitron™ II -katkaisulaikkojen suorituskyvyn optimointiin kolarikorjauksissa. Kone on kevyt mutta voimakas. 0,7 hv:n moottori on riittävän vahva metallien leikkaamiseen, mukaan lukien alumiini, teräs ja jopa suurlujuusteräs. Koneen pieni koko tekee työkalusta helpon käsitellä, ja kestävä komposiittikotelo tekee siitä hyvin kevyen – alle 1 kg.

Tämä katkaisulaikkakone on suunniteltu ammattilaisten käyttöön ohjekirjan ohjeiden mukaisesti. Se on optimoitu 3M™ Cubitron™ II -katkaisulaikoille, joissa on tarkkuusmuotoillut keraamiset hiomajyvät, jotka on suunniteltu nopeampaan leikkaamiseen kuin mihin kilpailevat keraamiset tuotteet kykenevät, jotta tuottavuus voisi parantua merkittävästi.

Lisätiedot

Valmistaja