3M 63x32mm Roloc Viim.liuskalaikka PF-ZR, A MED

Scotch-Brite™ Roloc™ -hionta- ja kiillotuslamelliharjoissa on hioma-aineena alumiinioksidia ja ainutlaatuinen verkkorakenne. Mukautuva kolmiulotteinen materiaali sisältää hiomamineraaleihin sidottuja synteettisiä kuituja. Näillä harjoilla saadaan tasaista kiiltävää viimeistelyjälkeä.

Tuotetunnus (SKU): 09701 Osasto:

Kuvaus

Scotch-Brite™ Roloc™ -hionta- ja kiillotuslamelliharjoja käytetään monenlaisten materiaalien jäysteenpoistoon, tasoitukseen ja viimeistelyyn puun ja metallin työstössä.

Harjoissa on hioma-aineena terävää ja kestävää alumiinioksidia, joka murtuu itsestään käytön aikana ja tuo jatkuvasti esiin tuoretta hiomajyvän pintaa. Tuloksena saadaan tasaista ja yhtenäistä viimeistelyjälkeä, toisin kuin perinteisillä hioma-aineilla, kuten granaatilla, jotka kuluvat nopeasti käytössä. Alumiinioksidi soveltuu erityisen hyvin hionta- ja viimeistelysovelluksiin sen nopean hionnan, kovuuden, lujuuden ja vähäisen lämmönmuodostuksen takia. Sitä voidaan käyttää monenlaisille materiaaleille sekä puun että metallin työstössä, myös rautaseosten hiontaan.

Scotch-Brite Roloc -hionta- ja kiillotuslamelliharjat mukautuvat materiaaliin, joten ne ovat hyvä vaihtoehto sisähalkaisijoiden käsittelyyn ja pintavirheiden tasoittamiseen. Avoin, joustava lamellirakenne tekee harjasta pehmeän ja mukautuvan sekä yhtenäistää viimeistelyä. Harjoillamme saadaan tasaista ja yhtenäistä viimeistelyjälkeä kuluttamatta ja vahingoittamatta käsiteltävää osaa.

Lisätiedot

Valmistaja