3M 50mm Roloc Viim.laikka DP-UR, 6C MED+

Scotch-Brite™ Roloc™ Deburr & Finish PRO -viimeistelylaikassa on ainutlaatuinen rakenne, jonka yhteenpuristetussa nylonverkossa on 3M tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomajyvää. Roloc™-kiinnitys mahdollistaa nopean ja helpon kiinnityksen hiomakoneeseen.

Tuotetunnus (SKU): 65082 Osasto:

Kuvaus

Scotch-Brite™ Roloc™ Deburr & Finish PRO -viimeistelylaikka sopii purseenpoiston ja muiden viimeistelyprosessien suoraviivaistamiseen.

Perinteisesti hiomatuotteet ovat erinomaisia yhteen tarkoitukseen: purseenpoistoon, viimeistelyyn tai tasoittamiseen. Tämä monikäyttöinen laikka on ainutlaatuinen, sillä se on suunniteltu suoriutumaan näistä kaikista hiomavaiheista.

Deburr & Finish PRO -viimeistelylaikat tarjoavat kaikki Scotch-Brite™ hiomatuotteiden perinteiset edut, kuten tukkeutumattomuuden ja mukautuvan nylonkuituverkon. Ne eroavat muista Scotch-Brite hiomatuotteista 3M tarkkuusmuotoiltujen keraamisten hiomajyvien ansiosta, jotka on kiinnitetty laikan avoimeen verkkorakenteeseen. Suorituskykyistä hiomamineraalia tasapainottaa pehmeä ja joustava nylonverkkorakenne, jonka ansiosta laikka mukautuu pinnan epätasaisuuksiin ja kaarteisiin. Nylonkuitujen välissä oleva avoin tila mahdollistaa hiontapölyn ja lian poistumisen, joka minimoi laikan tukkeutumisen. Verkkorakenne ja hiomamineraali yhdessä mahdollistavat tehokkaan hionnan, mutta takaavat samalla yhtenäisen ja viimeistellyn lopputuloksen.

Laikoissa on käytännöllinen Roloc™ -kiinnitys, joka mahdollistaa nopean ja helpon liittämisen hiomakoneeseen. Roloc -kiinnitysjärjestelmä auttaa parantamaan tuottavuutta minimoimalla ajan, joka kuluu laikkojen ja työkalujen vaihtamiseen.

Monipuolista suorituskykyä kaikissa olosuhteissa
Scotch-Brite Deburr & Finish PRO -viimeistelylaikoissa on yhteenpuristettu rakenne, joka tekee laikasta vahvemman ja kestävämmän. Kestävä rakenne tekee viimeistelylaikoista hyvän vaihtoehdon reunojen ja kaarevien pintojen hiontaan. Suosittelemme, että tätä laikkaa käytetään yhdessä 3M™ paineilmakäyttöisen kulmahiomakoneen ja 3M™ Roloc™ + pidikkeen (myydään erikseen) kanssa.

Deburr & FInish Pro -viimeistelylaikkoja käytetään monilla teollisuudenaloilla, kuten öljy- ja kaasuteollisuudessa , ilmailu- ja ajonevoteollisuudessa sekä yleisissä metalliteollisuuden hiontasovelluksissa. Laikat soveltuvat purseenpoistoon, häivytyshiontaan ja viimeistelyyn monissa töissä, kuten kierteellisten putkien ja putkimaisten kappaleiden, roottoreiden, vanttien, turbiinien osien, rattaiden, levymetallin ja koneosien sekä koneistettujen tai laserleikattujen osien käsittelyyn.

Lisätiedot

Valmistaja