3M 50mm Roloc Kumialusta, Ekstra kova

3M™ Roloc™ -alustat takaavat parhaan suorituskyvyn Roloc™-laikkoja käytettäessä. Ne varmistavat oikean tuennan ja tukevan kiinnityksen erilaisissa hiontasovelluksissa. Roloc -kiinnitys säästää aikaa, koska laikan reunoja ei tarvitse erikseen kohdistaa hioma-alustan kanssa. Roloc -kiinnitystappi kohdistaa laikan automaattisesti, minkä ansiosta laikan vaihtaminen on helppoa ja nopeaa.

Tuotetunnus (SKU): 45097 Osasto:

Kuvaus

Valitse sopiva Roloc -alusta kulloisenkin hiontatyön mukaan. Raskaissa sovelluksissa on suositeltavaa käyttää kovempaa alustaa, kun taas kevyemmissä viimeistelysovelluksissa suositellaan joustavampaa alustaa. Oikean alustan valinta riippuu myös käyttäjän työstämistyylistä. Hioma-alustat on suunniteltu sopimaan porakoneisiin, suorahiomakoneisiin, kulmahiomakoneisiin ja pyöröhiomakoneisiin. Suurin kierrosluku määräytyy laikan ja hioma-alustan koon ja kovuuden perusteella.

Roloc™-pikakiinnityksen ansiosta laikka on helppo kiinnittää ja irrottaa, eikä erillisiä työkaluja laikan vahtamiseksi tarvita. Käytä hiontatyöhön soveltuvan Roloc -laikan kanssa.

Lisätiedot

Valmistaja