3M 300x2000mm 60+ Hiomanauha 384F

3M™ 384F -hiomakangasnauha on yleiskäyttöön soveltuva nauha, jossa on ensiluokkaista alumiinioksidimineraalia ja erittäin kestävä selkämateriaali. Erittäin suorituskykyinen hiomamineraali on kiinnitetty hartsilla kestävään X-polyesterikangasselkään. Suositellaan käytettäväksi metallille ja joihinkin puunhiontasovelluksiin.

Tuotetunnus (SKU): 384F300200060+ Osasto:

Kuvaus

3M™ 384F -hiomakangasnauhalla saavutat tehokkaan hionnan ja pitkän hiomanauhan käyttöiän.

Tämä hiomakangasnauha takaa tasaisen ja luotettavan suorituskyvyn. Alumiinioksidimineraali on kiinnitetty hartsilla kestävään X-polyesterikangasselkään. Tämän ansiosta nauha kestää korkeita lämpötiloja ja korkeaa hiontapainetta. Voidaan käyttää moniin erilaisiin töihin metallille ja puulle.

Suljettu pintarakenne takaa tasaisen ja hienon viimeistelyn metallille. Selkämateriaali on vedenkestävä, joten nauhaa voi käyttää märkänä ja kuivana.

Alumiinioksidi on suosittu valinta teollisuuden sovelluksissa sen hiontatehon, kestävyyden ja pitkän käyttöiän ansiosta. Sitä voidaan käyttää monille materiaaleille sekä puun että metallin hionnassa. Soveltuu myös metalliseoksille. Yleisin teollisuudessa käytetty hiomamineraali.

3M tarjoaa erilaisia nauhahiomatyökaluja moniin eri tarkoituksiin sekä puu- että metallintyöstösovelluksiin. Hiomanauhoja on saatavilla monissa eri leveyksissä ja pituuksissa ja niitä voidaan käyttää monissa erilaisissa nauhahiomakoneissa. 3M tarjoaa laajan nauhavalikoiman, jotka sopivat useimpiin teollisiin nauhahiomakoneisiin. Leveämmät hiomanauhat sopivat leveisiin nauhahiomakoneisiin esimerkiksi puupaneelien mitoitusta tai viimeistelyä varten, metallilevyjen terävien reunojen hiontaan tai pintakuvion lisäämiseen ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin levyihin. Keskileveät nauhat sopivat nauhahiomakoneisiin tasaisten ja kapeiden pintojen, kuten paneelien reunojen hiomiseen; kapeat nauhat puolestaan sopivat käsikäyttöisiin nauhahiomakoneisiin, esimerkiksi puukappaleiden, kuten kaapinovien, hiomiseen tai tasoittamiseen.

Lisätiedot

Valmistaja

Karkeus

60+