3M 178mm Viimeistelylaikka SC-DH, A CRS, ruskea

Scotch-Brite™-viimeistelylaikka on kestävä laikka, jota käytetään ensimmäisenä vaiheena puhdistuksessa, tasoituksessa, jäysteenpoistossa ja viimeistelyssä. Laikkamme toimivat hyvin muotoilluilla tai epätasaisilla pinnoilla muuttamatta työkappaleen muotoja.

Tuotetunnus (SKU): 05212 Osasto:

Kuvaus

Scotch-Brite™-viimeistelylaikkamme on ihanteellinen valinta ensimmäisen vaiheen puhdistuksessa, tasoituksessa, jäysteenpoistossa ja viimeistelyssä.

Laikkojemme avoin verkkomateriaali tuottaa vähän lämpöä ja ehkäisee tukkeutumista, mikä lisää laikan käyttöikää. Hioma-aineena käytettävä tasaisesti jakautunut alumiinioksidi antaa nopean hionnan yhdenmukaista viimeistelyä varten.

Viimeistelylaikoissamme käytetään hioma-aineena alumiinioksidia, joka on teollisuuden ammattilaisten ykkösvalinta nopean hionnan ja pitkän käyttöiän takia. Se on luja, kestävä hioma-aine, joka murtuu itsestään käytön aikana ja tuo jatkuvasti esiin uutta hiomajyvän pintaa.

Alumiinioksidi on vahva ja luja mineraali, joka hioo nopeasti ja muodostaa vähän lämpöä. Sitä käytetään laajalti erilaisten materiaalien hiontaan ja viimeistelyyn sekä puun että metallin työstössä.

Teollisuuskäyttöön suunnitellut Scotch-Brite-hiomatuotteet ovat ainutlaatuisia viimeistelytuotteita, joissa hioma-aineiden ja nailonkuidun tai synteettisten kuitujen yhdistelmä luo hiomajärjestelmän, joka tarjoaa yhdenmukaisia tuloksia tuotteen koko elinkaaren ajan. Avoin verkkomateriaali tuottaa vähän lämpöä, ehkäisee tukkeutumista ja pitää yllä hiomamineraalien hiontatehoa.

Lisätiedot

Valmistaja