3M 150mm Verkkohiomalaikka 710W, 120+, Xtract

Pölynpoisto kohtaa alan johtavan leikkaavuuden 3M Xtract™ Cubitron™ II Verkkohiomalaikka 710W:ssä. Tässä ensiluokkaisessa hiomalaikassa on verkkoselkämyksessä ainutlaatuinen hiontakuvio, joka mahdollistaa käytännössä pölyttömän hionnan legendaarisella 3M tarkkuusmuotoillulla hiomajyvätekniikalla. Viimeistelet enemmän osia laikkaa kohti tuottaen ympäristöön vähemmän pölyä ja parantaen tuottavuutta vaarantamatta työntekijöiden terveyttä.

Tuotetunnus (SKU): 39072 Osasto:

Kuvaus

Uudistettu hionta.
3M™ on poistanut kompromissien tarpeen pölynpoiston ja laikan suorituskyvyn väliltä. Yhdistämällä legendaarisen tarkkuusmuotoillun 3M-hiomajyväteknologian verkkoselkämykseen 3M Xtract™ Cubitron™ II Verkkohiomalaikka 710W saavuttaa alan johtavan leikkaavuuden ja mahdollistaa käytännössä pölyttömän hionnan. 3M™ tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä murtuu jatkuvasti teräviksi leikkaaviksi reunoiksi, mikä antaa kaksinkertaisen käyttöiän ja saman leikkaavuuden kuin johtavien kilpailijoiden verkkolaikoissa.

Hanki 3M Xtract™ Cubitron™ II Verkkohiomalaikka 710W:n avulla kilpailuetua toimialallasi metallinvalmistuksesta ja puunjalostuksesta ilmailu-, meri-, rautatie- ja autoteollisuuden OEM-toimintoihin.

Turvallisemman työympäristön luominen.
Puhtaampi työympäristö on turvallisempi työympäristö. 3M Xtract™ Cubitron™ II Verkkohiomalaikka 710W imee yli 95 % hionnan aikana syntyvästä pölystä, vähentää altistumista ilmassa oleville hiukkasille ja luo terveellisemmän, käytännössä pölyttömän työympäristön. Lisäksi laikan 3M™-tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä vaatii käyttäjältä vähemmän painetta, mikä tekee hionnasta miellyttävämpää.

Koe 3M Xtract™ -järjestelmän edut.
3M™:ltä saat kaiken tarvittavan hiontakohteisiisi. Verkkolaikoista epäkeskohiomakoneisiin ja kannettaviin pölynpoistoyksiköihin meillä on kaikki tarvittava toiminnan tuottavuuden ja osien laadun parantamiseksi. 3M™:n teknisillä asiantuntijoilla on vuosikymmenien kokemus eri käyttökohteista ja toimialoista. Tämän ansiosta asiakas saa juuri oikeat laikat ja ihanteellisen järjestelmäratkaisun.

Yleisimpiä käyttökohteita
• Metallityöt
• Hiomavärin hionta
• Gelcoat-hionta
• Komposiittihionta
• Puuteollisuus

Lisätiedot

Valmistaja

Karkeus

120+