3M 150mm Radial Bristle BB-ZB T-C varaharja P80 kelt. 40kpl/

Scotch-Brite™ Radial Bristle -harjalaikan muotoilluissa, joustavissa harjaksissa on 3M™:n keraamista hiomajyvää. Tukevat mutta joustavat harjakset mukailevat pinnanmuotoja. Laadukas viimeistelyjälki alhaisella hiontapaineella.

Tuotetunnus (SKU): 33055 Osasto:

Kuvaus

Korvaavalla Scotch-Brite™ Radial Bristle -harjalaikalla voidaan täydentää tai laajentaa Scotch-Brite™ Radial Bristle -harjan leveyttä.

Hyvä vaihtoehto teräsharjoille. Kaikille pinnoille saadaan laadukasta viimeistelyjälkeä vähäisellä paineella, myös ulkonemien ympärillä, urissa, kuvioissa ja muissa hankalissa paikoissa.

Korvaava Scotch-Brite™ Radial Bristle -harjalaikka on hyvä vaihtoehto teräsharjoille. Tukevilla mutta joustavilla harjaksilla on enemmän kontaktipintaa kuin tavallisilla teräsharjoilla. Hiomateho säilyy koko harjan käyttöiän. Harjasta ei irtoa vaarallisia säikeitä, joten se on turvallinen vaihtoehto teräsharjoille.

3M™:n keraaminen hiomajyvä on keraaminen mineraali, joka on valmistettu jyvien kovuutta ja kestävyyttä parantavalla prosessilla. Näissä suorituskykyisissä laikoissa on sekoitettu alumiinioksidia keraamiseen hiomajyvään. Tämä on kovimpia, kestävimpiä saatavilla olevia mineraaleja. 3M:n keraaminen hiomajyvä on alumiinioksidia nopeampi ja kestävämpi. Se on loistava valinta teollisiin hioma- ja viimeistelysovelluksiin. Nämä laikat toimivat hyvin alumiinia, messinkiä, pronssia, hiiliterästä, valurautaa, ruostumatonta terästä ja muita metalleja käsiteltäessä.

Teolliset Scotch-Brite-hiomatuotteet ovat ainutlaatuisia pinnankäsittelytuotteita, joilla saadaan laadukkaita, yhdenmukaisia tuloksia tuotteen koko käyttöiän ajan. Valitse monista koko- ja karkeusvaihtoehdoista projektiisi sopiva tuote.

Lisätiedot

Valmistaja

Karkeus

P80