3M 125mm Liuskalaikka 769F 40+ suora

3M™ Liuskalaikka 769F on pitkäkestoinen ja tehokas lamellilaikka, jossa on hyödynnetty 3M™ tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomajyvää ja jossa on kestävä polyesterikangasselkä.

Tuotetunnus (SKU): 51998 Osasto:

Kuvaus

Kun tarvitset mukautuvaa ja monipuolista lamellilaikkaa, joka on sekä suorituskykyinen että kestävä, 3M™ liuskalaikka 769F on hyvä valinta.

Laikassa on hyödynnetty 3M™ tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomajyvää, ja sen suorituskyky on todistetusti perinteisiä alumiinizirkonium-lamellilaikkoja tehokkaampi. 3M tarkkuusmuotoillut hiomajyvät säilyttävät muotonsa hiottaessa, murtuen jatkuvasti teräviksi piikeiksi ja reunoiksi, jotka leikkaavat metallia siististi, toisin kuin perinteiset hiomajyvät, jotka saattavat kovertaa työkappaleen pintaa. Tämä hiomamineraalin ainutlaatuinen rakenne yhdistettynä lamelliliuskoihin mahdollistaa hiomamineraalin tasaisen suorituskyvyn koko laikan käyttöiän ajan.

Vahva polyesteriselkä lisää laikkojen kestävyyttä, ja mukautuvan rakenteensa ansiosta ne soveltuvat korkean hiontapaineen sovelluksiin, kuten särmäykseen, hitsaussaumojen hiontaan ja reunojen jäysteenpoistoon. Lopputulos on siisti, mikä tekee laikoista soveltuvia myös esimerkiksi tasoittamiseen ja pintojen valmisteluun.

Monissa tapauksissa 3M™ liuskalaikka 769F mahdollistaa hionnan ja viimeistelyn yhdistämiseen samaan työvaiheeseen hiomatuotetta vaihtamatta. Normaaleissa olosuhteissa 769F tuottaa pinnan, joka on yhtä astetta hienompi kuin saman karkeusluokan fiiberilaikalla hiottu pinta. Vaikka fiiberilaikka poistaa ainetta nopeammin, liuskalaikkaa käytettäessä voidaan mahdollisesti vähentää työvaiheita ja laikanvaihtoja, mikä auttaa säästämään aikaa ja lisäämään tuottavuutta.

Erinomainen valinta hiiliteräkselle, ruostumattomalle teräkselle ja muille kuumudelle herkille metalliseoksille.

Lisätiedot

Valmistaja

Karkeus

40+