3M 125mm Fiiberilaikka 787C 80+

3M™ 787C -fiiberilaikka soveltuu ruostumattomalle teräkselle. Laikoissa on hyödynnetty 3M tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomajyvää, jonka ansiosta niiden suorituskyky on erinomainen ja käyttöikä pidempi. Jäykkä fiiberiselkä ja vahva hartsisidos takaavat kestävyyden ja ehkäisevät laikan repeytymistä. Jäähdytysaine ehkäisee värimuutoksia ja jännityshalkeamia lämpöherkkiä metalliseoksia hiottaessa. Käytä yhdessä 3M-fiiberialustan kanssa.

Tuotetunnus (SKU): 89739 Osasto:

Kuvaus

3M™ 787C-fiiberilaikka soveltuu erityisesti hiiliteräkselle ja mustalle raudalle. Laikka poistaa ainetta nopeasti, kestää pitkään ja on helppo käyttää. Ainutlaatuinen yhdistelmä 3M tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomajyvää ja alumiinioksidia tekee laikasta suorituskykyisemmän verrattuna perinteisiin fiiberilaikkoihin. Erinomainen valinta aineenpoistosovelluksiin, kuten hitsausjälkien poistoon, tasoittamiseen ja viimeistelyyn.

Ensiluokkaista suorituskykyä ruostumattomalle teräkselle
Tasapainota kustannukset ja tehokkuus valitsemalla hiomatuote, jossa on täydellinen yhdistelmä suorituskykyä ja käyttöikää. 787C-fiiberilaikoissa on hyödynnetty 3M tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomajyvää, joka optimoi hiontatehon ja kestävyyden tasapainon. Jäykkä fiiberiselkä ja kestävä hartsisidos takaavat laikan kestävyyden ja ehkäisevät repeytymistä. Yhdellä laikalla pystytään käsittelemään enemmän osia, mikä vähentää laikan vaihdon tarvetta.

787C-fiiberilaikan erityisen pitkä käyttöikä ja suorituskyky tekevät siitä erinomaisen valinnan suurten tuotantomäärien ympäristöihin. Se on erinomainen valinta käyttökohteisiin, joissa Cubitron II -fiiberilaikka saattaa olla alikäytössä mutta tuottavuus on silti tärkeää. Käytetään esim. reunojen viisteytykseen, purseenpoistoon ja hitsausjälkien poistoon.

Paranna tuottavuutta 3M tarkkuusmuotoillun keraamisen hiomajyvän avulla
3M tarkkuusmuotoillut keraamiset hiomajyvät on suunniteltu parantamaan tuottavuutta kevyestä raskaaseen aineenpoistoon, jotta haastavimmatkin hiontatyöt saadaan valmiiksi nopeammin ja alhaisemmalla hiontapaineella. 3M tarkkuusmuotoillut keraamiset hiomajyvät säilyttävät muotonsa hiottaessa, ja muodostavat aina uusia teräviä kulmia ja reunoja. Näin ollen tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomajyvää sisältävät hiomatuotteet kestävät huomattavasti pidempään ja kestävät kauemmin kuin perinteiset keraamiset hiomatuotteet.

Vinkkejä parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseen
Fiiberilaikat ovat kovaa käyttöä kestäviä hiomatuotteita, joissa on vulkanoidusta kuidusta valmistettu vahva ja jäykkä selkä. Paras suorituskyky saavutetaan, kun fiiberilaikkoja käytetään käyttötarkoitukseen sopivan fiiberialustan kanssa. Joustava alusta soveltuu alhaisella hiontapaineella tehtäviin kevyempiin hiontatöihin ja kova, uritettu fiiberialusta soveltuu rankkaan aineenpoistoon. Oikean fiiberialustan käyttö varmistaa, että laikan hiomamineraali toimii suunnitellusti, jolloin suorituskyky ja hiomalaikan käyttöikä on maksimaalinen.

3M:n tuotekehitys tuottavuuden huipulle
3M on yli 100 vuoden ajan ollut johtava hiomatuotteiden asiantuntija metalliteollisuuden tarpeisiin. Tarjoamme täydellisen valikoiman laadukkaita hiomatuoteratkaisuja metalliteollisuuden haastavimpiinkin sovelluksiin. 787C-fiiberilaikka on suunniteltu niin, että käyttäjät voivat viedä tuotannon seuraavalle tasolle tekemällä enemmän töitä samassa ajassa. Se on täydellinen esimerkki siitä, miten 3M:n teknologia tuottaa edistyneitä ratkaisuja, joiden avulla teollisuusyritykset voivat toimia nopeammin, paremmin ja tehokkaammin.

Lisätiedot

Valmistaja

Karkeus

80+