3M 125mm Fiiberikiekko 982CX, 36+

Saat enemmän aikaan 3M™ Cubitron™ II 982CX Pro -fiiberilaikalla. Fiiberilaikoissa on uudelleen suunnitellut 3M:n tarkkuusmuotoillut keraamiset hiomajyvät, joten ne vievät 3M™ Cubitron™ II -hiomatuotteiden legendaarisen leikkausnopeuden ja käyttöiän uudelle tasolle. Saatavana on yli 36 karkeusvaihtoehtoa keskitason ja korkean hiontapaineen käyttökohteisiin, kuten hitsausjälkien hiontaan, viisteytykseen ja raskaaseen jäysteenpoistoon.

Tuotetunnus (SKU): 83322 Osasto:

Kuvaus

Suunniteltu uudelleen legendaarisen suorituskykyiseksi
Kuinka parhaasta tehdään vielä parempi? Kehittäessään 3M™ Cubitron™ II 982CX Pro -fiiberilaikkaa, 3M-insinöörit uudistivat uraauurtavan tekniikan, johon 3M™ Cubitron™ II -hiomatuotteiden teho perustuu. Tämä uudelleen suunniteltu tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä leikkaa entistä nopeammin ja kestää entistä pidempään, mikä auttaa parantamaan työn tuottavuutta.

Täydellisen konejärjestelmän etu
3M™ Cubitron™ II 982CX Pro -fiiberilaikka kuuluu kulmahiomakoneeseen. Kun yhdistät 3M™ Cubitron™ II ‑laikat tehokkaaseen sähkökäyttöiseen 3M™-kulmahiomakoneeseen ja käytät erittäin suorituskykyistä uritettua 3M™-hioma-alustaa, pääset uudelle tuottavuuden tasolle ja vähennät tärinää, melua ja pölyä. Kun niitä käytetään yhdessä, kunkin komponentin tehokkuus paranee ja saavutetaan optimaalinen hiomateho, joka parantaa hiomatuotteen käyttöikää, leikkaavuutta ja tasaista laatua.

Parempia ratkaisuja kaikille teollisuudenaloille
3M™ Cubitron™ II 982CX Pro -fiiberilaikka on suunniteltu teollisuudenalaasi ajatellen. Metallinvalmistuksessa 982CX Pro toimii erinomaisesti esimerkiksi terästeollisuuden kohteissa ja metallilevyissä. Tuote sopii hyvin laivan- ja veneenrakennuksen sekä metallinvalmistuksen eri käyttökohteisiin, joten toimialakohtaisiin haasteisiisi on vastattu. Koneiden valmistuksessa nämä fiiberilaikat mahdollistavat vaativien töiden tekemisen nopeasti maatalous- ja rakennusalalla, teollisuuskonealalla, elintarviketeollisuudessa sekä öljy- ja kaasuteollisuudessa.

Maksimaalinen tehokkuus robotiikan käyttökohteissa
Automatisoidut hiontaprosessit ovat vain yhtä tehokkaita kuin niissä käytetyt hiomatuotteet. Johtavat robotiikan järjestelmäintegraattorit ympäri maailmaa luottavat 3M™ Cubitron™ II -fiiberilaikkoihin niiden legendaarisen suorituskyvyn ja keskeytysten vähenemisen ansiosta. 3M™ Cubitron™ II 982CX Pro -fiiberilaikan uudelleen muotoiltujen keraamisten hiomajyvien ansiosta robotit voivat hioa hitsejä ja maksimoida tehokkuuden vielä pitkään sen jälkeen, kun muut fiiberilaikat on vaihdettava.

Yleisimpiä käyttökohteita
• Hitsausjälkien poisto
• Viisteytys
• Hionta
• Raskaat jäysteenpoistot
• Robotiikan käyttökohteet ja muut automatisoidut käyttökohteet

Lisätiedot

Valmistaja

Karkeus

36+