3M 10x760mm A160 Trizact Hiomanauha 237AA

3M™ Trizact™ -hiomakangasnauhassa 237AA käytetään 3M mikroreplikointitekniikkaa, jonka ansiosta hiomapinta muodostuu säännöllisen muotoisesta kuvioinnista, joka mahdollistaa yhtenäisen viimeistelytuloksen. Nauhassa on alumiinioksidimineraalia ja joustava X-selkä. Nauhoissamme on jäähdytysaine, joka auttaa estämään lämmön muodostumisen ja siitä aiheutuvat värimuutokset.

Tuotetunnus (SKU): 237AA10760A160 Osasto:

Kuvaus

Käytä 3M™ Trizact™ 237AA -hiomakangasnauhaa kovien metallien, kuten hiiliteräksen ja ruostumattoman teräksen yhdenmukaiseen viimeistelyyn.

Nauhoissa käytetään ainutlaatuista 3M-mikroreplikointitekniikkaa, jossa mikronikarkeuden alumiinioksidijyvät muotoillaan pieniksi hioma-ainepyramideiksi, joilla joustava X-kangasselkä pinnoitetaan. Hiottaessa nämä pyramidit murtuvat ja paljastavat jatkuvasti uutta terävää hiomajyvää, jonka ansiosta hiontajälki on yhdenmukainen ja viimeistelyjälki toistettavissa.

237AA-hiomakangasnauhojen kestävä selkämateriaali parantaa hallintaa ja mukautuvuutta ja soveltuu erinomaisesti keskitason hiontapaineella tehtäviin sovelluksiin. Hartsisidos parantaa nauhan lämmönkestoa ja estää halkeilua.

Hioma-aineen kolmiulotteiset pyramidirakenteet jakautuvat tasaisesti koko pinnalle, mikä varmistaa yhtenäisen suorituskyvyn. ”Pyramidit” sisältävät useita mineraalikerroksia, ja hiottaessa ne alkavat murtua ja paljastavat jatkuvasti uutta mineraalipintaa. Mineraalien uusiutumissykli ylläpitää hioma-aineen terävyyttä.

Nauhat on liitetty filmiliitoksella – ohut ja erittäin vahva liitos liittää nauhan päät yhteen ja estää saumasta jäävien jälkien jäämisen hiottavaan kappaleeseen. Tämä varmistaa nauhan yhtenäisen pyörimisen ja yhtenäisen viimeistelyjäljen.

Trizact-hiomatuotteemme muodostavat hienomman viimeistelyjäljen nopeammin ja kestävät jopa viisi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomatuotteet. Ne mahdollistavat erittäin tarkan viimeistelyjäljen, joten käyttäjät voivat vähentää eri karkeusasteiden käyttöä ja sitä kautta prosessin vaiheita ja tarvittavia hiomatuotteita.

Lisätiedot

Valmistaja

Karkeus

A160