Työhousut

Toolpointin valikoimasta löydät laadukkaat, hyvin istuvat ja suojaavat työhousut monella eri koolla miehille ja naisille. Tarvitsit sitten riipputaskuhousut, shortsit, piraattihousut taikka huomiovärilliset työhousut, löydät ne meidän verkkokaupastamme sekä myymälästä. Valikoimamme koostuu Blåkläder sekä Helly Hansen työvaatteista. Tutustu valikoimaan ja hanki itsellesi työhousut moneen eri tilanteeseen!

Avainsanat: Miesten housut, Naisten housut, Stretch, 4-way Stretch, Riipputaskuhousut, Shortsit, Piraattihousut, Talvihousut, Huomiohousut
Lue lisää…

Turvallisuutta ja mukavuutta työhön

Työhousut ovat tärkeä osa työturvallisuutta sillä ne suojelevat käyttäjäänsä naarmuilta, lialta sekä erilaisilta aineilta. Housuilla on myös suuri rooli työn mukavuuden kannalta. Työhousujen kannattaa olla mukavat pitää jalassa, jolloin työn tekeminenkin sujuu paremmin. Voit varmistaa kokosi tuotesivuilla olevasta kokotaulukosta. Mukavuutta housuissa lisää muun muassa Stretch-ominaisuus. Stretch yhdistää liikkuvuuden, käytännöllisyyden sekä kestävyyden. Se on pehmeää ja joustavaa, joka edistää mukavuutta. Neljään suuntaan joustavat Stretch-työhousut ovat hieman ohuemmat ja resori vyötäröllä lisää mukavuutta ja kapeampi istuvuus antaa housuille tyylikkään kokonaisilmeen.

Työhousut moneen eri tilanteeseen

Työhousut on hyvä valita tilanteen mukaan. Lämpöiset housut vuorella talvella pitää sinut lämpimänä, kun taas kesällä pärjää kevyimmilläkin housuilla tai shortseilla. Erilaiset työolosuhteet tulee myös ottaa huomioon. Verkkokaupastamme löydät työhousut niin työmaille, kotiin, puutarhaan, maalaukseen ja huoltotöihin.

Jos tarvitset taskuja tai sinulla on paljon kantamuksia, riipputaskuhousut eivät jätä pulaan. Niiden avulla voit kantaa enemmän työkaluja ja muita tarvikkeita mukanasi. Toiminnalliset ja käytännölliset housut edistävät työn sujuvuutta.

Monissa eri tilanteissa ja työmailla tarvitaan huomiotyövaatteita. Meidän valikoimastamme löydät Blåkläderin sekä Helly Hansenin Hi-vis housuja, jotka täyttävät EN ISO 20471 – hyvin näkyvien suojavaatteiden vaatimukset. Huomiohousujen avulla näyt pimeässä sekä huonoissa olosuhteissa paremmin.
Ankariin työolosuhteisiin optimaalisen suojan antaa Multinorm-mallisto. Kaikki Multinorm tuotteet täyttävät korkeat näkyvyys-, palosuojaus-, hitsaus-, antistaattisuus- ja valokaaristrandardit. Meiltä myös saatavilla palosuojatuttuja työhousuja.

Tutustu myös Toolpointin muuhun työvaatevalikoimaan ja hanki itsellesi samalla takki ja kengät. Meiltä saatavilla myös työvaatepainatus. Ota meihin yhteyttä, ja pyydä tarjous painatuksesta. Voit ottaa meihin myös yhteyttä, jos jokin haluamasi tuote uupuu valikoimasta tai sinulla on muuta kysyttävää.

Näytetään tulokset 1–16 / 35

Näytetään tulokset 1–16 / 35