Talvityötakit

Talvityötakki on tärkeä osa talvivaatetusta. Liian kylmänä työstä ei tahdo tulla mitään ja tehokkuus laskee. Talvityötakki pitää sinut lämpimänä samalla ollen mukava ja toiminnallinen. Valikoimamme koostuu Blåkläder ja Helly Hansen laadukkaista ja kestävistä talvityötakeista.
Meiltä saat myös työvaatepainatuksen! Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous! Tutustu koko talvityötakki valikoimaan äläkä enää palele!

Lue lisää…

Lämpöä ja suojaa

Talvityötakki antaa sinulle suojaa ja lämpöä. Useissa takeissa vuori lämmittää samalla, kun takin hengittävä materiaali pitää tuulta ja vettä. Älä siis murehdi kylmästä tai kastumisesta! Talvityötakit ovat kestäviä ja suojaavat sinua säältä, naarmuilta, lialta ja erilaisilta aineilta. Ne kestävät kovaakin kulutusta ja sisältävät monia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi käytännöllisiä taskuja, teipattuja saumoja ja huppuja. Käytännöllisien taskujen avulla voit kantaa työkaluja ja muita tarvikkeita helposti mukana. Joissakin takeissa on mukana myös kynä- ja puhelintasku sekä ID-henkilökorttitasku.

Takki tulee olla mukava ja hyvin istuva, sillä se auttaa eristämään kylmän ilman ulos ja pitää kehon lämmön takin sisällä. Mukava talvityötakki myös edistää työn sujuvuutta ja liikkuvuutta. Monessa takissa istuvuutta ja mukavuutta voidaan säädellä alareunan ja hihojen kiristysnauhoilla.

Talvityötakkeja moneen eri tilanteeseen

Valikoimastamme löydät takkeja, jotka soveltuvat niin työmaille kuin vapaa-ajallekin. Voit käyttää takkeja töissä tai kotona esimerkiksi puutarhahommissa ja lumitöiden teossa. Takeissa on monia eri ominaisuuksia ja niissä on otettu huomioon eri alat. Voit siis valita itsellesi sopivimman talvityötakin!

Talvella pimeys voi yllättää niin työntekijän kuin ulkopuolisen. Siksi on hyvä käyttää hyvin näkyviä turvavaatteita. Valikoimastamme löydät hi-vis talvitakkeja heijastimilla, joiden avulla näyt työmaalla sekä liikenteessä ja pysyt turvassa. Hi-vis takit täyttävät EN ISO 20471 – hyvin näkyvien vaatteiden vaatimukset, joten ne sopivat hyvin esimerkiksi työmaille.

Huippusuojan äärimmäisiin olosuhteisiin saat Multinorm talvityötakin avulla. Multinorm yhdistää korkeat näkyvyys-, palosuojaus-, hitsaus-, antistaattisuus- ja valokaaristandardit yhteen pakettiin samalla ollen mukava ja lämpimä. Multinorm tarjoaa käyttäjille optimaalista suojaa unohtamatta laatua, toiminnallisuutta sekä muotoilua.

Tutustu myös Toolpointin talvityöhousuvalikoimaan ja hanki itsellesi koko talvityövaatepaketti. Meiltä saatavilla myös talvihaalarit ja työkengät.

Talvityötakkeja voit tulla tiedustelemaan myös myymälästämme. Me autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan talvitakin!

Näytetään kaikki 12 tulosta

Näytetään kaikki 12 tulosta