Festool imurit ja pölypussit

Festool järjestelmäimurit

Festool imurit ja pölypussit

Tarvitsit sitten imuria rakennustyömaalle, verstaaseen tai vaikkapa autotalliin, Festool imurit ovat erinomainen ratkaisu pölyn, lian ja veden poistoon.

Monet pölylaadut ovat terveydelle haitallisia ja vahingollisia. Pienet pölyhiukkaset kuormittavat merkittävästi hengitysteitä ja muun muassa kiteinen piioksidi on yhdistetty keuhkosyövän syntyyn. Huolehdi siis terveydestäsi ja hanki imuri, joka antaa voimakkaan imutehon ja mahdollistaa suuren pölymäärän imuroinnin.

Tutustu järjestelmäimuri valikoimaan lukemalla lisää. Tutustu myös meidän koko Festool valikoimaan.

Lue lisää…

Allround imurit

Festoolin Allround-imurit ovat kompaktin kokoisia, mutta silti kevyitä ja tehokkaita. Ne soveltuvat moneen eri tarkoitukseen ja voit käyttää niitä esimerkiksi verstailla ja työmailla. Imureilla on reilun kokoinen säiliö, johon mahtuu paljon pölyä. Niissä on tehokas turbiini, jonka antaa jopa 3900l/min imutehon. Imureissa on myös antistaattisuus-toiminto, joka estää staattisen sähkön varautumisen työskentelyn aikana.

Festool Järjestelmäimuri CTL 26E
CTL 26E. Imuri yhdistää suuren tilavuuden ja kompaktit ulkomitat sekä voimakkaan tehon ja kevyen painon. 751,44€
Festool Järjestelmäimuri CTL 36 E AC HD CLEANTEC
CTL 36E AC. AUTOCLEAN puhdistus pitää suodattimen aina puhtaana ja varmistaa voimakkaan imutehon. 1010,60€
Festool Järjestelmäimuri CTM 36 E AC HD CLEANTEC
CTM 36E AC. AUTOCLEAN ominaisuus ja sopii terveydelle vaarallisten pölyluokan M pölylaatujen imurointiin. 1244,96€

MINI ja MIDI imurit

Festoolin MINI ja MIDI imurit ovat alusta alkaen suunniteltu olemaan kompakteja, käteviä sekä helposti kuljetettavia. MINI ja MIDI imurit ovat oiva valinta muun muassa huolto- ja asennustöihin, ja soveltuvat hyvin eri tarkoituksiin, tarvitsitpa pölynpoistoa verstaaseen taikka asiakkaan luo. MINI ja MIDI imurit ovat suunniteltu siten, että ne helpottavat mahdollisimman paljon kuljetusta. Ne mahtuvat vaivattomasti autoon, ovat kompakteja mitoiltaan, eivätkä ne ole painavia! Imureissa on myös monia muita ominaisuuksia, jotka tekevät työskentelystä vielä helmpompaa ja mukavempaa.

Festool Järjestelmäimuri CTL MINI I
CTL MINI I. Optimaalinen matkakäyttöön kompaktin mitan, kevyen painon ja kestävän rungon ansiosta. 544,36€
Festool Järjestelmäimuri CTL MIDI I
CTL MIDI I. Helppokäyttöinen, helposti kuljetettava ja kestävä MIDI imuri, joka on hyväksytty pölyluokkaan L. 593,96€

Esierotin ja pölypussit

Esierottimen avulla suuret pöly- ja purumäärät eivät enää tuki pääsuodatinta tai vähennä imutehoa. Festoolin CT-järjestelmäimureihin sopiva esierotin poistaa jopa 95 % pölystä ennen järjestelmäimuria. Tämä vähentää pääsuodattimen kuormitusta ja takaa jatkuvasti suuren imutehon koko työprojektin ajan. Hyväksyntä pölyluokan L ja M pölylle.

Festool imuri pölypussit ovat korkealaatuisia, kestäviä ja niiden tilavuus on optimaalisesti hyödynnetty. Ne on valmistettu kestävästä, pitkäikäisestä, 3-kerroksisesta polyesterikankaasta, joten voit luottaa pölypussin laatuun.

Festool Esierotin CT-VA-20
Esierotin CT-VA-20. Varmista jatkuvasti suuri imuteho. 452,48€
Festool Longlife-pölypussi karkealle pölylle FIS-CT 26
Longlife-pölypussi karkealle pölylle FIS-CT 26. Mallille CT 26. 201,13€
Festool Longlife-pölypussi karkealle pölylle FIS-CT 36
Longlife-pölypussi karkealle pölylle FIS-CT 36. Mallille CT 36. 217,00€

Tutustu ominaisuuksiin

Koko säiliötilavuus saadaan käytettyä hyödyksi Loppuun asti ajateltu säiliögeometria tarkasti sopivalla SELFCLEAN-pölypussilla ja tilaa säästävällä laakasuodattimella antavat tuloksesi nettotilavuuden, joka vastaa lähes täydellisesti bruttotilavuutta.

Uusi ja entistä parempi: SYS DOCK Helpon kuljetuksen, erinomaisen järjestyksen ja monipuoliset käyttömahdollisuudet tarjoava järjestelmä. SYS-Dockin T-LOC takaa SYSTAINER-, SORTAINER- ja SYS-ToolBox-salkkujen varman kiinnityksen.

Letkuteline Sisäänrakennettu letkuteline tekee hankalat ulkokoukut turhiksi ja suojaa imuletkua ja virtajohtoa vaurioilta. Imuria on helppo kuljettaa mukana.

Sileä imuletku ja CLEANTEC-muhvi Uusi imuletku on sileä ja elastinen ja liukuu pehmeästi pintojen päällä. Se takaa pitkän käyttöiän ja entistä suuremman imutehon. Uusi CLEANT EC-imumuhvi varmistaa luotettavan kiinnityksen työkaluun.

Bluetooth® kauko-ohjain Nyt sinun ei tarvitse enää kävellä imurin luokse: järjestelmäimurin voi käynnistää suoraan imuletkun kohdalta – silloinkin kun imuri on automaattitilassa. Erinomainen ominaisuus töiden lomassa tehtävään puhdistukseen.

Festool imurit

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.