BOA-kiristysmekanismi

Boa - Dialed in

Lue lisää…

BOA Fit System – Uuden ajan kiristysmekanismi työkengille

BOA-kiristysmekanismilla varustettuja turvakenkiä saat Toolpointin valikoimasta. Sievi, Jalas sekä Helly Hansen käyttävät BOA nauhoja useissa kengissään. Tutustu koko Toolpointin BOA Fit System valikoimaan!

BOA-kiristysmekanismin voit löytää nykyään monen eri valmistajien turvakengistä ja siihen on hyvä syy. BOA-kiristysmekanismin avulla turvakengät istuvat jalkaasi täydellisesti ja yksilöidysti mikä auttaa sinua jaksamaan kauemmin sekä liikkumaan nopeammin. Mekanismin avulla voit keskittyä 100 % työhösi ja saada lisäturvaa. Ei enää roikkuvia tai löysiä nauhoja – Nauhat pysyvät kiekon sisällä, poissa tieltäsi, koneista ja muista vaaraa aiheuttavista asioista.

BOA Fit System on tehty kestämään. Se on valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista ja testattu ankarissa olosuhteissa. Mekanismi kestää muun muassa vettä, pölyä, mutaa, upottamista, hankausta ja montaa muuta asiaa. BOA:n oma testaustiimi käyttää montaa eri kulutusmenetelmää, joilla simuloidaan oikeita olosuhteita; Näin kestävästä tuotteesta tehdään vielä kestävämpi.

Helppo ja nopeakäyttöinen

BOA-kiristysmekanismi on helppokäyttöinen ja nopea. Paina vain kiekko alas ja kiristä nauhat kääntämällä kiekkoa, kunnes istuvuus on täydellinen. Kun haluat kengät pois jalasta, nosta kiekko ylös ja nauhat löystyvät ja voit ottaa kengän pois jalasta.

Istuvuuden ja suorituskyvyn parantaja

BOA:n perusti vuonna 2001 Gary Hammerslag, joka lumilautaillessaan haaveili mahdollisuudesta parantaa huomattavasti laskettelumonojen istuvuutta ja suorituskykyä yhdistämällä oppimaansa lääketieteellisten laitteiden valmistuksesta ja ymmärrystä monojen suorituskyvyn parantamisen mahdollisuuksista. Monen prototyypin ja testin jälkeen, BOA Fit System oli syntynyt. BOA-kiristysmekanismi toi markkinoille nopean, vaivattoman ja täsmällisen istuvuuden, joka auttoi mullistamaan kiristysmenetelmiä aina lumilautailusta työkenkiin sekä tukiin. Nykyään BOA-kiristysmekanismia käyttää jo yli 300 brändiä miljoonissa eri kengissä, kypärissä ja muissa suorituskykyisissä tuotteissa ympäri maailmaa. BOA:n visio on selvä: Tehdä disruptiivisia, innovatiivisia, korkealaatuisia tuotteita, jotka mullistavat istuvuuden ja suorituskyvyn, jotta pystyt suoriutumaan tehtävistä parhaiten.

Näytetään tulokset 1–16 / 18

Näytetään tulokset 1–16 / 18