Lahti myymälä ja toimipiste

Myymälä

Myymälästämme löydät monipuolisen ja suuren valikoiman työkaluja ja tarvikkeita, työvaatteet ja asusteet sekä muita tuotteita. Osaavat ja ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua löytämään juuri sinulle toimivat ratkaisut. Tule siis käymään paikanpäällä Lahdessa!

Toimipisteemme on moderni ja meillä on suuri valikoima työvaatteita sekä työkaluja. Myymälämme sijaitsee keskeisellä paikalla Laatukatu 1:ssä, Lahden Renkomäessä.

Toolpoint myymälä lahti

Yhteystiedot

Valikoima ja palvelut

Työkalut ja tarvikkeet

Valikoima

Työkaluvalikoimamme koostuu markkinoiden johtavista ja laadukkaimmista tuotteista. Laaja työkaluvarasto palvelee sekä teollisuus- että yksityisasiakkaita nopeasti, tehokkaasti ja edullisesti. Tuotevalikoimaan kuuluu yli 27 000 nimikettä. Ylläpidämme tuotevalikoimaamme seuraten eri alojen tuotekehityksiä.

Valikoimaamme kuuluu muun muassa Festool, HiKOKI, Kemppi, Wera, Metabo, Kränzle, Airrex, Fein, Panasonic, Lincoln Electric, Bahc, Hazet, Knipex, sekä monia muita valmistajia ja brändejä.

Voit tutustua valikoimaan verkkokaupassamme.

Toolpoint Lahti myymälä sisältä kuvattuna
Myymälä oikeapuoli sisääntulosta katsottuna
Myymälä vasenpuoli sisääntulosta katsottuna
Myymälä tuotteita

Työvaatteet ja asusteet

Työvaatteet myymälä Lahti

Valikoima

Työvaatevalikoimamme on monipuolinen ja laaja. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi työvaatteet, tarvitsit sitten hyvin näkyvää, palosuojattua tai muuta työvaatetusta. Valikoimassamme on housuja, paitoja, takkeja, haalareita, turvakenkiä, lippiksiä ja muita tarvikkeita. Löydät meiltä monipuolisen valikoiman niin miehille kuin naisille. Tule käymään myymälässämme niin autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivat työvaatteet ja asusteet.

Valikoimaamme kuuluu muun muassa Blåkläder, Helly Hansen, Sievi, Dimex sekä muita vaatemerkkejä.

Myymälästämme saat myös työvaatepainatuksen. Tutustu tarkemmin alhaalla.

Voit tutustua valikoimaan verkkokaupassamme tai paikanpäällä Lahdessa.

Myymälä työvaatteet käytävä
Myymälä työvaatteet, Helly Hansen ja Blåkläder
Työvaatteet myymälän keskikohta

Palvelut

Työvaatepainatus

Meiltä saat myös työvaatepainatuksen! Yrityksen logolla tai tekstillä painatetut työvaatteet luovat yhdenmukaisen ja ammattimaisen ilmeen.

 Voit painattaa logon tai tekstin kaikkiin edustamiimme vaatteisiin. Olipa tilauksesi suuri tai pieni, olemme aina valmiita palvelemaan sinua! Yksittäiset painatukset teemme muutamassa minuutissa ja saat vaatteen heti mukaan. Isommat tilaukset valmistuvat muutamassa päivässä.

Lasermerkkaus

W2M Laser merkkauslaitteet ovat korkealaatuisia, helppokäyttöisiä sekä käyttäjäystävällisiä.
Lasermerkkauksessa vain mielikuvitus on rajana, mallistomme kattaa kaiken liikkuvan työn laitteista automatisoituihin tuotantolinjaratkaisuihin sekä metalleista kalvomuoveihin.

Kevyt, helposti liikuteltava, kuitulaseryksikkö, joka soveltuu liikkuvaan työhön. Laitteella voidaan käsitellä useimpia metalleja sekä esimerkiksi jo pintakäsiteltyjä kappaleita, jonka takia se soveltuu tuotantoprosessien eri vaiheisiin saumattomasti.

Tule käymään myymälässämme tutustumassa palveluihin tai ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!